Magyarország első, kizárólag protézisrögzítésre és műfogsorkészítésre specializálódott rendelője

Cim: Budapest, XIII. ker., Kádár utca 9-11.; Kecskemét, Temes tér 10. Telefon: (06 1) 9000 695; E-mail: info@mufogsorrogzites.hu

 

Teljes kivehető műfogsor készítésÚj műfogsort készíttetne Budapesten? Szeretné, ha valóban jól használható, minden pillanatban stabil, erős és kényelmes műfogsora lenne?


Azt gondolja, ez lehetetlen? Egyáltalán nem! Most eláruljuk a stabil, kényelmes, erős teljes kivehető műfogsor Titkát!


A tökéletes műfogsor készítés 5+1 lépéses sikerreceptje


A legújabb technológiának és a modern anyagoknak köszönhetően ma már tökéletesen élethű, esztétikus teljes kivehető műfogsorok készíthetőek. Azonban ahhoz, hogy ne csak esztétikus, hanem valóban jól használható műfogsor készüljön, budapesti és kecskeméti rendelőnk műfogsorkészítésre specializált kollégái és fogtechnikusainak szoros együttműködése és az alábbi lépések garantálják.


Műfogsorkészítés Budapest, Kecskemét
1. Precíz lenyomatvétel

2. Egyéni kanalas mintavétel

3. Harapási mintavétel

4. Műfogsor próba

5. Műfogsor átadása


+1. Az extra vékony titán implantátumokkal történő protézisrögzítés

A hagyományos teljes kivehető műfogsor bizonyos kompromisszumokkal járhat. Ha már van műfogsora, bizonyára tudja, miről beszélünk. Ha még nincs, talán meg sem akarja tapasztalni azokat.

A leggyakoribb panaszok, hogy a műfogsor, mivel nincs rögzítve a szájban, folyton mozog, beszélgetés, nevetés, köhögés közben szinte ki akar esni. Sokszor keményebb ételeket a műfogsorviselők nem tudnak alaposan megrágni, le kell mondani kedvenc ételeikről. Gyakran a műfogsor alá mehet az étel, sőt előfordulhat, hogy kitöri az ínyt, ezzel akár napokig lehetetlenné válik a műfogsor viselése.

Minderre megoldást nyújt az extra vékony titán implantátumokkal történő műfogsorrögzítés.

Műfogsorkészítés BudapestA műfogsorrögzítés során kifejezetten a teljes kivehető műfogsorok rögzítésére kifejlesztett, extra vékony titán implantátumot ültetünk az íny felvágása nélkül, normál helyi érzéstelenítés mellett az ínyen keresztül állcsontba.

Alsó teljes kivehető műfogsor rögzítéséhez 4 db, a felső műfogsor stabilizálásához pedig 6 db extra vékony titán implantátumot használunk. A titán biológiailag semleges, így nem vált ki allergiás reakciót, sőt 3 hónap alatt a csontsejtek ránőnek a felszínére! A teljes kivehető műfogsor rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűs patentházak gondoskodnak, melyek az implantátum íny fölé kiemelkedő, gömb formájú végére pattannak rá. 

A műfogsor továbbra is kivehető marad, de csupán tisztításhoz kell kivenni, még éjszaka is a szájban marad.

Protézisrögzítés után a műfogsorviseléssel járó problémák megszűnnek!


• A műfogsor egész nap, minden pillanatban stabilan a szájban marad.
• Keményebb ételeket is képes lesz elrágni vele.
• Jelentősen csökken az étel műfogsor alá kerülésének az esélye.
• Minimálisra az íny kidörzsölődésének az esélye.
• Nincs szükség műfogsorragasztóra.
• Felső műfogsor esetén csökkenthető a szájpadlásra fekvő lemez felülete.

Már több mint 3000 magyar műfogsorviselő élvezi a stabil műfogsor fantasztikus előnyeit


Egyik kedves páciensünk, Sárai Lászlóné videón számol be arról, hogyan élte meg a műfogsorviselést és milyen fantasztikus változásokat tapasztalt a protézisrögzítés következtében.

Tudjon meg mindent arról a lenyűgöző eljárásról, amellyel Önnek is stabil, kényelmes, erős lehet műfogsora!


A kizárólag műfogsorkészítésre és protézisrögzítésre specializálódott budapesti rendelőnk specialistái elkészítettek egy ingyenesen letölthető tájékoztató sorozatot, amelyből megismerheti a Fixfogsor Protézisrögzítést és azt, hogyan lehet Önnek is stabil, kényelmes, erős műfogsora, amelyet most Önnek is felajánlunk.

 

Kérje ingyenes tájékoztatónkat az alábbi űrlap kitöltéséve!Műfogsorkészítés és protézisrögzítés Budapesten vagy Kecskeméten


Rendelőink címei:

Budapest, XIII. Kádár u. 9-11.
Kecskemét, Temes tér 10.


Ha szeretne azonnal érdeklődni, hívja szakavatott kollégáinkat hétköznap 8-18 óra között a (06 1) 9000 695-ös normál díjas telefonszámunkon, vagy írjon az info@fixfogsor.hu címre!

Kollégáink minden kérdésére válaszolnak és időpontot is tudnak adni egy kötelezettségektől mentes konzultációs vizsgálatra. A vizsgálat során szakértőnk az eredmények kiértékelése után személyre szabott tájékoztatást tud adni a műfogsorkészítés és protézisrögzítés lehetőségeiről.

A stabil, erős, kényelmes műfogsor Önnek is jár!
Ne érje be kevesebbel!


Adatkezelési tájékoztató